Известие

Collapse
No announcement yet.

156 преди и след facelifta

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

един колега продава във форума за 5 лева.Виж в раздела.
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от stanyo Покажи съобщение
      Благодаря Ви колеги за бързите отговори. Имам един последен въпрос, който не е по-темата. Има ли стикери на Алфа Клуб България, които да се лепят на колите? И как става тяхното получаване, при сбирка или пращате?
      Някой, ако пази файла, ще съм благодарен да ми го дадете тук или на е-мейл knoxleave@abv.bg
      Благодаря!
      Колега пратил съм ти на е-майла, файл със стикера
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
        А има още един друг вариант, който на мен лично повече ми харесва от FL-а

Предполагам, че това е някакъв тунинг пакет и трябва да се потърси по ebay
        Това изглежда доста добре само че като гледам и предния капак е сменен или удължен освен бронята.
        Вероятно ако предния капак от Фейслифта става без да се сменят калниците и се сложи предна броня от фейслифт която да се доработи и напасне по старите калници може и да стане
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Бронята е мн красива, а предният капак е наден, отвътре се вижда. Иначе евала за работата!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Колеги да ви попитам дали фаровете след фейслифт са със същото захващане като старите.
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99

Comment

Първоначално публикувано от stefoko Покажи съобщение
              Колеги да ви попитам дали фаровете след фейслифт са със същото захващане като старите.
              да
              sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Мерси за бързия отговор.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                  А има още един друг вариант, който на мен лично повече ми харесва от FL-а

Предполагам, че това е някакъв тунинг пакет и трябва да се потърси по ebay
                  http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-156...item4a9d827ef8
                  Ето една подобна броня
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Благодаря на колегите, които се отзоваха и ми изпратиха стикерите на имейла.
                    Днес докато разглеждах алфите, забелязах, че някои Алфи преди фейслифта вътре са с централна конзола, волан, може би табло, не знам ... и с барче за скоростният лост с това от фейслифта? Алфата, която гледах, отвън беше преди фейслифта, а вътре изглеждаше по-този начин. Може ли да се смени централната конзола и "това" нещо, където е посредата на таблото, волана е ясно, че може. Прилагам и снимка на алфата, която е преди фейслифта, но пък с фейслифтово табло.

Comment

Има 2 фейслифта. Първо 02.2002г. се сменя таблото (това от снимката), нови са редица системи - има двузонов климатроник (с филтър вътре в купето), контрол на приплъзването ASR, някои имат VDC, трип компютър и разни подобни. Всичките има повече еърбеци отпреди ФЛ.
                      С втория ФЛ от края на 2003 са сменени фаровете и стоповете и е променен софта на трип компютъра, понеже на стария са забравили да сложат 29 февруари на восокосните години и затва бърка датите
                      По въпросът ти, можеш да смениш фаровете сравнително лесно, но да смениш таблото е мисията невъзможна, според мен. По-добре нова кола.
                      2014: Deutschland über alles

Comment

Фаровете от фейса стават ли на по старите модели? Малко не ми се вижда да паснат ама въобще!
                        Last edited by oem; d.m.y г., 16:02.
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

С нова броня и сърце ще станат май.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Калниците според мен може и без да се сменят, защото преди фейста фаровете са малки и като се загледах в 2-те преди и след видях, че ще може да се изреже калника, в смисъл да се увеличи за да могат да влязат фаровете.

Comment

Благодаря на колегите, които се отзоваха и ми изпратиха стикерите на имейла.
                              Днес докато разглеждах алфите, забелязах, че някои Алфи преди фейслифта вътре са с централна конзола, волан, може би табло, не знам ... и с барче за скоростният лост с това от фейслифта? Алфата, която гледах, отвън беше преди фейслифта, а вътре изглеждаше по-този начин. Може ли да се смени централната конзола и "това" нещо, където е посредата на таблото, волана е ясно, че може. Прилагам и снимка на алфата, която е преди фейслифта, но пък с фейслифтово табло.
                              Колега, напълно са безсмислени подобни трансформации, защото е прекалено скъпо. По-евтино излиза да си продадеш примерно твоята и да си вземеш някоя с вътрешен фейслифт
                              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

то вътрешното табло се сменя бързо ...
                                въпроса е после кое ше работи от новите прибори ?!
                                ако изобщо нещо тръгне ...
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X